Search
 

Viața fără filtre

Viața fără filtre

Pentru că în 2020 viața noastră s-a petrecut mai mult între patru pereți, am fost nevoiți cu toții să învățăm să comunicăm on line mult mai eficient ca înainte.  Ne-am construit o identitate vizuală 2D pe care colegii, prietenii și oricine venea cu noi în contact, o asimila cu cea reală. Toate femeile au devenit din ce în ce mai frumoase cu ajutorul filtrelor, aproape nelipsite din aparițiile pe Social Media. Dacă înainte te întrebai vazând o femeie frumoasa on line, cât din ea e Photoshop și cât e realitate, acum, datorită filtrelor, aproape că nu mai exista femeie care să nu arate bine! Ochi mari, buze pline, fără nici un rid și cu o siluetă de invidiat.

Dar ce se întâmplă în 2021 este o altă poveste. Toată lumea este disperată să iasă din casă, să recupereze ocaziile în care nu au putut interacționa normal, nu au putut să călătorească, nu au putut să se vadă cu familia și prietenii. Și filtrele nu mai ajută atunci când ești în sfârșit în situația să îi îmbrățișezi pe cei dragi. Câteva companii care produc haine au sesizat cât de mult au crescut în greutate femeile stând un an pe canapea și au început să își promoveze colecțiile cu modele XXL, încercând un fel de haz de necaz. Produsele și dispozitivele pentru slăbit au început și ele contra atacul. Același lucru se întamplă și în industria frumuseții. Ce se poate repara doar cu un fard sau cu o cremă, nu face însă cu adevărat diferența.  Din fericire, în ultima perioadă, procedurile non invazive de chirurgie estetică au luat un adevărat avânt.  Marele avantaj al acestora este că aduc rezultate foarte repede, fără a fi nevoie de perioade de recuperare și fără efecte secundare notabile.

Împreună cu echipa medicală, dar și cu cea de marketing, vom încerca să vă prezentăm pe blog cât mai multe noutăți și puncte de vedere legate de procedurile care apar neîncetat pe piața internațională.

Vă așteptăm și în vizită, să ne cunoaștem, de câte ori vă veți afla în centru sau vă veți relaxa în apropiere de cheiul Dâmboviței sau Piața Unirii. Pentru că, să nu uităm, cele mai frumoase femei au fost și vor rămâne cele  din București!

Cred foto: javi_indy

Completează formularul și PRIMEȘTE 30€ la prima procedură!

 

    Sună