fbpx
Search
 

Chirurgia estetică în 2021

Chirurgia estetică în 2021

Accent pe ochi

De mulți ani, intervențiile chirurgicale la nivelul pleoapelor au fost a treia procedură cea mai populară după liposucție și îmbunătățirea sânilor. Într-o lume în care toată lumea poartă măști de față, s-a ajuns să se pună un mare accent pe blefaroplastie. Se observă o creștere a blefaroplastiei pleoapei superioare, pentru tratarea pleoapelor lăsate și pentru îndepărtarea pungilor de sub ochi.

Mai mule proceduri non-invazive

Există persoane ale căror medicamente eliberate pe bază de rețetă și condiția lor generală de sănătate fac din operație o ultimă soluție. Alții sunt reticenți să se supună unei proceduri chirurgicale. Acesta este motivul pentru care se observă un val de proceduri non-chirurgicale. Filerele pentru buze, B0t0✕ și alte soluții non-chirurgicale devin din ce în ce mai populare.

O altă dezvoltare interesantă este utilizarea dispozitivelor care utilizează radiofrecvența pentru a descompune grăsimea și a stimula mușchii. Aceasta nu este doar o procedură non-chirurgicală. Reducerea grăsimii pe care o provoacă în 30 de zile este echivalentă cu ceea ce realizează alte proceduri în 90 de zile. Liposculptarea combină aceste tehnici de îndepărtare a grăsimilor cu tehnologii de strângere a pielii.

Utilizarea extinsă de B0t0✕

B0t0✕ul  a fost folosit pentru a reduce sau șterge liniile fine de ani de zile. Cel mai interesant lucru despre B0t0✕ este numărul mare de aplicații noi găsite. De exemplu, B0t0✕ este utilizat acum și pentru a slăbi mușchiul maseter responsabil de tocirea și șlefuirea măselelor și dinților.

Sculptură corporală de înaltă definiție

Oamenii nu caută doar o intervenție chirurgicală estetică pentru a reduce semnele îmbătrânirii sau zonele problematice pe care dieta și exercițiile fizice nu par să le rezolve. Acest lucru a dus la liposucție de înaltă definiție. Aceasta permite medicilor să topească grăsimea doar la nivelul unor celule, chiar deasupra grăsimii, permițând o definiție musculară incredibilă, pe lângă crearea unui aspect general mai suplu. Mulți chirurgi estetici combină liposucția cu tratamente care reconstruiesc mușchii și reînnoiesc pielea.

Repararea stricăciunilor

Dacă sunteți în căutarea unor clinici de chirurgie plastică care să facă o schimbare în viața pacienților, luați în considerare cele care repară daunele cauzate de procedurile anterioare. De exemplu, femeile fac mai multe flotări și exerciții fizice. Acest lucru crește utilizarea mușchiului pectoral. Aceasta este o problemă dacă ați avut implanturi mamare tradiționale, deoarece procedura standard slăbește mușchiul cu 10% până la 20% la sută. Acesta este unul dintre motivele pentru care reparația pectorală devine tot mai cerută.

Articol adaptat dupa HIT Consultant / mai 2021

Completează formularul și PRIMEȘTE 30€ la prima procedură!

 

    Sună