fbpx
Search

TRATAMENTE TOXINA BOTULINICA

  • Proceduri necesare – 1
  • Durata procedurii – 30 minute
  • Recuperare – imediată
  • Durata rezultatului – 2/4 luni
  • Anestezie –  loco-regionala
  • Durere – minimă

În timp, pe măsură ce soarele dăunează pielii, ridurile temporare care se formează atunci când vă mișcați mușchii feței pot deveni permanente. Acest lucru vă poate face să arătați sever, obosit sau supărat chiar și atunci când mușchii feței nu acționează. Acest lucru se întâmplă deoarece soarele a degradat pielea atât de mult, încât s-a pierdut elasticitatea naturală.
Toxina botulinica este un medicament eliberat pe bază de prescripție medicală care se injectează pentru relaxarea mușchilor de dedesubt, prevenind crearea de linii dinamice și riduri odată cu înaintarea în vârstă. Dacă ridurile vă fac să arătați mai în vârstă decât vă simțiți și doriți un aspect mai tânăr și mai luminos, o consultație antirid ar putea fi potrivită pentru dvs. Medicii noștri cu experiență sunt aici pentru a vă ajuta.

CE ESTE TOXINA BOTULINICA?

Ingredientul activ utilizat în majoritatea procedurilor antirid este toxina botulinica de tip A. Aceasta este o proteină produsă de bacteria Clostridium botulinum, care este purificată și diluată pentru a fi sigură pentru uz cosmetic. Există multe nume de marcă cunoscute, care vă pot fi familiare, dar sunt în esență produse foarte similare.

CUM FUNCȚIONEAZĂ TOXINA BOTULINICA?

Toxina botulinica a fost utilizată medical de mai bine de 20 de ani pentru a reduce liniile fine și ridurile profunde. Toxina botulinica blochează semnalele nervoase care determină contractarea mușchilor. Acest lucru are ca rezultat eliminarea ridurilor de încruntare, a ridurilor frontale, a celor de la ochi și din jurul gurii. Un principiu similar se aplică, de asemenea, pentru a ridica sprâncenele sau pentru a trata laba gâștii, gropițele din bărbie, un zâmbet prea larg (care expune gingiile) sau unul prea mic.

TRATAMENTUL ANTIRID LA CLINICA NOASTRĂ

Medicii noștri utilizează și recomandă un tratament antirid standardizat. Este rezultatul a ani de studii și a fost utilizat pe scară largă în medicină. Această marcă de t0xină b0tu!inică a fost aprobată pentru prima dată de Food and Drug Administration (FDA) în 1989, devenind prima formă aprobată de injectare a ridurilor din lume care vizează ridurile și liniile fine. Acest tratament folosește o proteină naturală, purificată, utilizată pentru relaxarea temporară a mușchilor faciali care provoacă linii fine și riduri.
Este o procedură practic nedureroasă, iar efectul complet poate fi văzut după 2 săptămâni. Tratamentul antirid tinde să dureze între 3-4 luni, cu efecte care se pierd treptat. Toate tratamentele sunt efectuate de către medicii noștri, care vă pot oferi tratamente sigure și rezultate reale.

Ce putem trata cu injecțiile de relaxare a ridurilor?

Riduri de pe frunte

Riduri de încruntare (glabelă)

Riduri în jurul ochilor (laba gâștii)

Ridicarea sprâncenelor

Riduri de pe nas (bunny lines)

Zâmbet cu expunerea gingiilor (gummy smile)

Riduri în colțul gurii

Gropiță în bărbie (chin dimple)

Riduri Nefertiti

Lifting pentru gât

Hipertrofia maxilarului

Hiperhidroză

Înainte de procedură

1

Primul pas este să vorbiți cu unul dintre medicii noștri despre motivele pentru care luați în considerare tratamentul antirid, despre costurile probabile și despre momentul în care doriți să primiți tratamentul. În timpul consultației unul dintre medicii noștri va discuta în detaliu despre rezultatele pe care doriți să le obțineți și vă va ghida apoi prin opțiunile de tratament. Este posibil să vă recomandăm un tip de tratament alternativ – cum ar fi peeling chimic facial, micro-ace sau fillere dermice – care credem că se va potrivi mai bine nevoilor dumneavoastră. Puteți discuta despre fiecare aspect al tratamentului dumneavoastră fără obligația de a continua. Dacă vă simțiți gata să continuați, vă putem rezerva tratamentul pentru o dată și o oră la alegre.

Procedura

2

În ziua tratamentului, vi se vor oferi mai multe informații despre procedura dvs. și veți avea posibilitatea de a adresa orice întrebări de ultim moment. Formularele de consimțământ vor fi, de asemenea, semnate în timpul acestei întâlniri. To̩xina bo̩tu!inică va fi injectată folosind un ac foarte fin pentru a completa cu atenție seria de injecții mici. De obicei, durează aproximativ 30 de minute în total și, deși poate fi puțin incomod, nu ar trebui să doară. Procedura relaxează temporar mușchii feței pentru a netezi liniile și ridurile. Tratamentul dumneavoastră poate implica injecții pe frunte, între sprâncene, în colțul ochilor, sau alte zone, așa cum ați convenit cu medicul dumneavoastră.

După procedură

3

Veți putea părăsi clinica imediat ce tratamentul a fost finalizat și ar trebui să vă simțiți bine să vă desfășurați activitățile zilnice normale. Va trebui doar să evitați înclinarea capului înainte pentru o vreme și să evitați exercițiile fizice în următoarele 24 de ore. Dacă aveți dureri la nivelul feței, puteți lua analgezice pentru a ușura disconfortul. Poate dura până la câteva zile pentru ca mușchii să se relaxeze și să vedeți rezultatele. Credem că îngrijirea ulterioară de cea mai înaltă calitate este la fel de importantă ca tratamentul în sine, așa că suntem aici pentru a vă sprijini. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, ne puteți contacta telefonic. Tratamentele pentru linii și riduri pot fi foarte eficiente și durează în medie până la 3 luni, în funcție de pacient. După tratamentul inițial, efectele tratamentelor viitoare ar trebui să dureze mai mult, deoarece mușchii sunt deja antrenați să se relaxeze. Dacă doriți să păstrați un aspect tânăr și întinerit, tratamente suplimentare sunt de obicei recomandate la fiecare 3 luni.

Întrebări frecvente

Veți avea ocazia să adresați medicului dumneavoastră orice întrebare ca parte a consultării dvs., dar prezentăm aici răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări ale pacienților noștri

Injectarea cu to̩xina bo̩tu!inica este dureroasa?

Injectarea nu este dureroasa, dar daca unii pacienti sunt mai sensibili la durere, atunci este recomandat sa se aplice o crema cu efect de anestezic inainte de procedura.

La ce efecte secundare ar trebui să mă aștept de la Bo̩to̩✕?

Din experiența utilizării versatile a botulinului în medicină, știm că medicamentul nu provoacă efecte secundare pe termen lung. Examinările microscopice au arătat că, după ce efectul botulinic a scăzut, nu există modificări de durată în nervi sau mușchi. Înroșirea, senzația de arsură sau senzația de presiune în zona tratată pot apărea imediat după tratament. Prin urmare, recomandăm răcirea regiunii imediat după tratament. Uneori există ușoare umflături, rareori vânătăi minore, care de obicei nu mai pot fi văzute după 1-2 zile. Desigur, vă puteți machia pe micile puncte de puncție imediat după tratament. Alergiile la toxina botulinica sunt extrem de rare, deci puteți face fără un test de alergie.

Tratamentul cu TOXINA BOTULINICA poate fi, de asemenea, combinat cu alte metode de întinerire?

Tratamentul poate fi combinat foarte bine cu alte metode, cum ar fi mezoterapia, peelingurile cu acid fructal, acidul hialuronic, boostere ale pielii și multe altele.

Completează formularul și PRIMEȘTE 30€ la prima procedură!

 

    Sună