fbpx
Search

Rejuvenare vaginală

Rejuvenarea vaginala are ca obiectiv refacerea organelor genitale externe la femeile care sufera de lipsa de tonus in sfera genitala.

Astfel, femeile cu varste peste 40 ani sau cele ce sunt in perioada de premenopauza si menopuaza pot beneficia de un nou tratament non-invaziv, nechirurgical, avand ca urmare restabilirea formei, tonusului si functiilor organelor genitale feminine, imbunatatind vizibil satisfactia sexuala.

In prezent sunt descriese si se practica urmatorele tipuri de proceduri injectabile:

  • Injectiile vaginale cu acid hialuronic sau combinatie de vitamine si acid hialuronic.
  • Injectiile vaginale cu PRP (p!asma imbogatita cu plachete sanguine).

Indicatiile PRP

in sfera genitala a femeii

netezirea pielii labiilor si mucoasei vaginale

ameliorarea vietii sexuale prin cresterea excitabilitatii punctului G

ameliorarea orgasmului

ameliorarea dorintei sexuale (libidoului) si intensitatii orgasmului)

ameliorarea lubrefierii vaginale

tratarea disfunctiilor sexuale (durere la contact sexual, anorgasmie)

In sine, procedura necesita anestezie locala cu o crema anestezica sau anestezie loco-regionala, aceasta durand 20 minute, fara disconfort, iar efectul se mentine timp de 6 pana la 15 luni. 

Produsul utilizat pentru injectare in cadrul rejuvenarii vaginale este compus dintr-un acid hialuronic special, combinat cu un antioxidant prezent in fructe si legume.

 Acidul hialuronic se comporta ca un burete, ameliorand retentia de apa in aria unde este injectat (regiunea vulvo-vaginala).

Asocierea cu un antioxidant prelungeste durata efectului hidratant si, prin urmare, ofera longevitate tratamentului. El are, de asemenea, rolul de a impiedica aparitia edemului dupa injectare. 

Tratamentul se adreseaza in special femeilor in premenopauza si menopauza care sufera de deshidratare, pierderea tonusului si elasticitatii la nivelul zonei genitale externe, datorita scaderii nivelului de estrogeni. Este un fenomen similar imbatranirii pielii la nivelul fetei.

In unele cazuri, aceste simptome pot duce chiar la disconfort fizic sau sexual, fiind clasic tratate chirurgical. In prezent, exista aceasta varianta nechirurgicala de cosmetizare a zonei genitale externe, ce prezinta multiple beneficii:

  • rejuveneaza aspectul organelor genital externe – acestea devin mai robuste si puternice, ca in decadele anterioare de viata;
  • amelioreaza viata sexuala;
  • amelioreaza simptomele fizice asociate premenopauzei sau menopauzei (uscaciune vaginala, disconfort sexual);
  • creste incredearea in sine a femeii.

Completează formularul și PRIMEȘTE 30€ la prima procedură!

 

    Sună