Search

Proceduri chirurgicale faciale

Blefaroplastie

Intervenția chirurgicală destinată ameliorării aspectului estetic al pleoapelor (blefaroplastia) presupune îndepărtarea unor porțiuni de piele, mușchi și grăsime aflate în exces la nivelul pleoapei superioare sau/și inferioare; dispare aspectul de ochi obosit și umflat.

Intervenția adresată pleoapei superioare necesită o incizie mascată într-un pliu natural al pleoapei; se îndepărtează surplusul de piele și grăsime; la pleoapa inferioară, incizia se face imediat sub inserția genelor; se îndepărtează sau se repoziționează depozitele de grăsime, iar uneori se efectuează procedee de ancorare a pleoapei pentru a da un aspect mai tonifiat, mai tineresc.

Otoplastie

Otoplastia este operația de chirurgie plastică a urechilor, care corectează aspectul inestetic al acestora: urechi decolate, asimetrii, ruptura lobului auricular, anomalii de implantare ale urechii sau lobului, urechi prea mari.

Pentru intervenția chirurgicală de otoplastie este nevoie doar de o anestezie locală, iar pacientul nu este nevoit să rămână spitalizat. Dacă pacientul dorește să își opereze ambele urechi, acest lucru se poate face în aceiași ședință operatorie.

După ce are loc operația de otoplastie pacientul este nevoit să poarte un pansament timp de 2 zile, după care este obligatorie purtarea unui (unei bandane) bandaj elastic timp de 2-3 săptămâni. Pot fi corectate chirurgical și alte probleme ale urechilor – ruptura de lobul auricular, anomalii de implantare ale urechii sau lobulului, urechi prea mari (macroție).

Completează formularul și PRIMEȘTE 30€ la prima procedură!

 

    Sună