fbpx
Search

Proceduri chirurgicale corporale

Canal carpian

Sindromul canalului carpian, numit și compresia nervului median, este o afecțiune care vă provoacă amorțeală, furnicături sau slăbiciune în mână. Se întâmplă din cauza presiunii asupra nervului median, care parcurge lungimea brațului, trece printr-un pasaj din încheietura mâinii numit canal sau tunel carpian și se termină în mână. Nervul median controlează mișcarea și senzația degetului mare și mișcarea tuturor degetelor, cu excepția celui mic.

Operația, respectiv decompresia, elimină presiunea nefiziologică de pe nervul median în canalul carpian. Prin eliminarea presiunii care se exercită pe nerv se obțin următoarele rezultate:

  • se stopează evoluția bolii, implicit agravarea ei. Se evită demielinizarea și instalarea axonopatiei, complicația cea mai de temut la Sindromul de tunel carpian netratat sau tratat neadecvat.
  • se creeaza premizele reversibilității bolii, respectiv vindecarea de sindromul de tunel carpian.

Labioplastie

Operația de labioplastie este o procedură comună în rândul femeilor ce își doresc rejuvenarea vulvei. Intervenția presupune reducerea dimensiunii labiilor mici, adică cele două porțiuni de piele localizate la intrarea vaginală.

Această procedură este recomandată femeilor care:

  • Experimentează probleme cauzate de dimensiunile mărite ale labiilor mici – de exemplu: dureri, iritații în timpul actului sexual sau mâncărimi;
  • Doresc să rectifice asimetria dintre cele două labii;
  • Sunt complexate de acest aspect și își doresc să îl corecteze.

Procedura este indicată în general femeilor după pubertate, după ce creșterea și maturizarea organelor sexuale s-a încheiat. Procedura nu va afecta în nici un fel o viitoare sarcină sau desfășurarea normală a actului sexual.

Completează formularul și PRIMEȘTE 30€ la prima procedură!

 

    Sună