fbpx
Search

Dermatologie estetică

MICRONEEDLING MEDICAL DERMAPEN

Tratamentul de Microneedling, cunoscut și sub denumirea de terapie cu inducție a colagenului propriu, reprezintă o soluție simplă, eficientă și minim invazivă pentru rejuvenarea pielii. Inițial dezvoltat pentru această scop, tratamentul Microneedling oferă acum rezultate remarcabile într-o varietate de indicații, inclusiv cicatricile post-acnee, cicatricile post-traumatice, post-arsuri sau post-chirurgicale, alopecie, rozacee, vergeturi și multe altele. Terapia Microneedling este potrivită pentru toate tipurile de piele și poate fi aplicată pe zone variate ale corpului, inclusiv față, gât, decolteu, mâini, zone cu vergeturi, semne și piele lipsită de tonus

MEZOTERAPIE FACIALA

Mezoterapia facială, cunoscută și sub numele de “cocktail-ul frumuseții”, este un tratament medical minim invaziv care implică injectarea substanțelor nutritive esențiale, cum ar fi acid hialuronic, vitamine, enzime, minerale și antioxidanți, în piele folosind ace speciale. Această procedură stimulează producția de colagen și elastină, ajutând la hidratarea, rejuvenarea și energizarea pielii.

Originea și Utilizările Mezoterapiei Dezvoltată pentru prima dată în Franța în 1952 de către medicul Michel Pistor, mezoterapia a fost inițial folosită pentru tratamentul durerii. Cu timpul, a evoluat și a devenit o soluție eficientă pentru eliminarea celulitei, reducerea ridurilor, tratarea cicatricilor, vergeturilor, hiperpigmentației și a altor probleme dermatologice. Substanțele injectate variază în funcție de necesitățile individuale ale pacienților.

Avantajele Mezoterapiei

  • Concentrație ridicată de vitamine și substanțe nutritive, oferind pielii un aspect proaspăt și tânăr.
  • Alternativă mai puțin invazivă și mai accesibilă la procedurile chirurgicale costisitoare.
  • Abordează multiple probleme ale pielii, de la petele pigmentare la tonusul tern.
  • Redă luminozitatea și fermitatea pielii, oferindu-i hidratarea necesară.

Mezoterapia cu Microace Dermapen La centrul nostru, folosim Dermapen4, un dispozitiv medical de încredere cu micro-ace care oferă tratamentul de mezoterapie. Acesta creează microcanale în piele, stimulând producția de colagen și elastină pentru a îmbunătăți textura pielii. Cu ajutorul acestui tratament, puteți obține un ten mai luminos și sănătos.

Numărul de ședințe recomandate variază în funcție de problema tratată, dar în general, mezoterapia cu Dermapen necesită între 2 și 4 ședințe pentru rezultate optime. Este o opțiune excelentă atât în mod izolat, cât și ca parte a unui program de îngrijire a pielii mai amplu, care poate include și alte proceduri precum microdermabraziunea sau peeling-ul chimic.

Completează formularul și PRIMEȘTE 30€ la prima procedură!

 

    Sună