fbpx
Search

Injectare acid hialuronic

  • Proceduri necesare – 1
  • Durata procedurii – 30/60 minute
  • Recuperare – 72 ore
  • Durata rezultatului – 6/18 luni
  • Anestezie- loco-regionala
  • Durere – minimă

Pe măsură ce îmbătrânim, ridurile nu sunt singura problemă pe care o întâmpinăm.

Există și o pierdere de colagen, elastină și acid hialuronic, care are ca rezultat treptat subțierea pielii și pierderea volumului și a elasticității pielii. Schimbarea contururilor și volumului feței este destul de evidentă împreună cu modificările oaselor feței și problemele țesuturilor moi. Triunghiul grațios, atractiv și ridicat al tinereții, care cuprinde obrajii înalți și plini și o bărbie mică conturată se transformă într-un triunghi inversat, oferind un aspect greoi, pe măsură ce obrajii devin plini și apar falcile. Umpluturile (fillerele) dermice se dovedesc extrem de eficiente pentru a combate această schimbare a feței.

Tipuri de fillere

Există multe tipuri diferite de umpluturi dermice disponibile, dar cele mai comune și populare fillere sunt cele cu acid hialuronic, care sunt substanțe naturale. Rezultatele acestor materiale de umplutură sunt naturale, dar temporare. Acidul hialuronic ajută la îmbunătățirea nivelului de hidratare a pielii, promovează sinteza colagenului și funcționarea normală a pielii. Este vital pentru unitatea structurală a matricei de colagen, oferind suport structural și oferind nutrienți.

Abordarea estetică dermatologică pentru întinerirea feței cu fillere dermice este de a examina cu atenție trăsăturile faciale în conformitate cu cele 3 zone faciale ale lui Leonardo da Vinci (treimea superioară, treimea medie și treimea inferioară). Doctorii noștri au și abilitățile artistice și creative împreună cu experiența și expertiza profesională. Acest lucru le oferă o „viziune dublă” conform căreia, în primul rând, examinează și evaluează cu atenție zonele și gradul de pierdere a volumului facial pe care îl manifestă pacientele lor (majoritatea chiar nu sunt conștiente de pierderea treptată de volum pe care o au de-a lungul anilor ) și, în al doilea rând, sunt capabili să prevadă rezultatele tratamentului de umplutură dermică înainte de administrarea acestuia.

Rolul fillerelor dermice în conturarea și îmbunătățirea feței

Deși tratamentul cu acid hialuronic a fost clasificat drept al doilea tratament de îmbunătățire estetică cel mai popular și cel mai frecvent efectuat, încă mai trezește scepticism și îndoieli în mintea multor oameni. Acest lucru se datorează unor știri nefavorabile legate de acid hialuronic care duc la obținerea de „fețe de pernă” și alte rezultate exagerate. În plus, rolul acid hialuronic a fost perceput greșit de unele femei. Este bine să ne reamintim că utilizarea materialelor de umplere cu acid hialuronic ca tratament sigur și eficient pentru riduri, linii și pierderea volumului, a fost aprobată de studii clinice.

Practic, așa cum arată și denumirea lor, fillerele ar trebui să umple. Cu toate acestea, ele au un rol mult mai avansat de jucat pe lângă o simplă completare și corectare a ridurilor. În mâinile experimentate ale profesioniștilor, materialele de umplere dermice pot face sculpturi și contururi faciale subtile și rafinate.

Ce putem trata cu acid hialuronic?

Obraji

Cearcăne

Linii nazolabiale (nas - gură)

Linii marioneta (gură-bărbie)

Buze

Nas

Maxilar

Bărbie

Înainte de procedură

1

Primul pas este să vorbiți cu unul dintre medicii noștri despre motivele pentru care luați în considerare tratamentul cu fillere dermice, despre costurile probabile și despre momentul în care doriți să primiți tratamentul. În timpul consultației unul dintre medicii noștri va discuta în detaliu despre rezultatele pe care doriți să le obțineți și vă va ghida apoi prin opțiunile de tratament. Puteți discuta despre fiecare aspect al tratamentului dumneavoastră fără obligația de a continua. Dacă vă simțiți gata să continuați, vă putem rezerva tratamentul pentru o dată și o oră la alegere.

Procedura

2

În ziua tratamentului, vi se vor oferi mai multe informații despre procedura dvs. și veți avea posibilitatea de a adresa orice întrebări de ultim moment. Formularele de consimțământ vor fi, de asemenea, semnate în timpul acestei întâlniri. Etapa inițială implică aplicarea unei creme de anestezie locală pe zonele de tratament. Odată ce și-a făcut efectul, medicul dumneavoastră va folosi un ac foarte fin pentru a completa cu atenție seria de injecții mici. Tratamentul durează aproximativ 45 – 60 de minute și, deși este posibil să aveți o ușoară umflare sau vânătăi, veți putea vedea rezultatele imediat.

După procedură

3

Veți putea părăsi clinica imediat ce tratamentul a fost finalizat și ar trebui să nu aveți probleme să vă desfășurați activitățile zilnice normale. Orice umflături sau vânătăi dispar de obicei în 48 de ore. Credem că îngrijirea ulterioară de cea mai înaltă calitate este la fel de importantă ca tratamentul în sine, așa că suntem aici pentru a vă sprijini. Îngrijirea ulterioară vă va fi explicată înainte de a părăsi clinica noastră și aveți ocazia să ne întrebați orice, dacă aveți nevoie. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, puteți contacta oricând  personalul clinicii.

Întrebări frecvente

Veți avea ocazia să adresați medicului dumneavoastră orice întrebare ca parte a consultării dvs., dar prezentăm aici răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări ale pacienților noștri

Tratamentul este dureros?

Injectiile se administreaza cu ace foarte fine si sunt practice nedureroase. In functie de zona tratata si de sensibilitatea dvs., se poate aplica o crema cu anestezic sau se poate realiza anestezie locala inainte de procedura.

Care sunt efectele secundare posibile?

Datorita profilului de siguranta si toleranta ridicate pe care le prezinta produsele, in general, va veti putea relua activitatile zilnice imediat dupa tratament. Totusi este posibil sa resimtiti fenomene de discomfort in urma tratamentului, cum ar fi: sensibilitate temporare, inrosirea, umflarea sau invinetirea zonei injectate. Aceste simptome au in general o intensitate redusa sau moderata si dispar de la sine in cateva zile. Puteti aplica o compresa cu gheata pentru o perioada scurta pe locul de injectare pentru a calma zona.

Cum te pregatesti inainte?

Ca si recomandari speciale, inainte de interventie se recomanda incetarea administrarii de antioagulante, antiinflamatoare, vitamina C si E. De asemenea, daca exista patologia de herpex simplex se administreaza tratament preventiv cu cateva zile inainte.

Completează formularul și PRIMEȘTE 30€ la prima procedură!

 

    Sună